Onze Ambitie: “het lekkerste hondenvoer en kattenvoer in heel Nederland”

Welby voer met smaak, is gestart met het lekkerste honden en kattenvoer in de markt.

Met honden en kattenvoer wordt makkelijk gerommeld. Kijk er uw eigen zak maar op na, veel leveranciers zijn onvoldoende transparant in de ingrediënten die ze in het voer stoppen. Tot onze grote verbazing blijkt achter de vele merken vaak een enkel groot merk schuil te gaan. Bedrijven met mooie verhalen, maar zonder transparantie over de inhoud van hun voer.

Slechts een beperkt aantal diervoeding bedrijven werken transparant. Eerlijk en open aangeven wat er in hun brok verwerkt wordt doen er weinig. Wij willen geen “dierlijke bijproducten”, maar: “hondenvoer met echte verse kalkoen, hele zalm & Forel, Kip, Lamsvlees. En kattenvoer met Vis of Vlees.” Afkomstig van lokale en regionale leveranciers met een eerlijke transparante benadering.

Onze ambitie is alle honden en kattenbezitters bewust maken van de waarde van kwalitatief beter en lekkerder voer, zonder dat dit meer hoeft te kosten. Je merkt het verschil: “Direct minder gezondheidsklachten, minder stress, meer energie en betere smaak”. Voor slechts enkele centen per dag meer geef je uw huisdier voer dat wel geschikt is voor de carnivoor die een hond en kat zijn.

Intensiteit van de brok

Het verschil is dat bij ons voer de smaak tot diep in de brok zit opgesloten. De smaak en geur blijft zo beter in de brok zitten waardoor deze lekkerder is.

Dit is wel iets anders dan het gebruiken van smaakstof die over de brokken gestrooid wordt, omdat uw hond of kat de brokken anders niet eens opeet.

Door de intensiteit is het verstandig uw hond en kat 2 weken te laten wennen. Zelfs als uw huisdier net als onze kat om de oude brokken heen eet. Zijn lichaam moet wennen aan de hogere voedingswaarde en het verwerken van de extra energie.

Welby voor hond, kat en baas

Welby service online hondenvoer en kattenvoer bestellen

Welby gaat over het welzijn van uw hond en kat, met respect voor onze omgeving. We doen geen gekke dingen, maar gewoon natuurlijk. Onze ambitie is het leveren van voer waar u blij van wordt.

Wij dagen onszelf, onze leveranciers en u uit, om Welby succesvol in de markt te zetten. Niet alleen inhoudelijk sterk met de beste producten, maar vooral onderscheidend op smaak. Goede smaak maakt het verschil.

Heeft uw hond of kat goede smaak, dan maken we u graag fan. Want onze fans bepalen en maken het verschil.

Smaakgarantie

Vandaar onze unieke smaakgarantie, is de proefverpakking niet volgens uw hond of kat niet lekker, dan ruilen we het met plezier voor u om.

kattenbrokken met 50% vlees
Boris is onze eigen kat en daarmee de mascotte geworden van het kattenvoer Welby. Boris is fan van Welby en weigert zijn oude voer op te eten. Al enkele maanden hebben we nu twee pakken voer staan, dat we sporadisch nog mengen, maar je kunt wel raden wat er aan het einde van de dag nog in het bakje ligt.
Boris