Jazz met Welby Zalm

Wij hebben een Schotse Collie die nu 2 jaar jong is. Van begin af aan hebben wij getobt met de brokken die onze Jazz, zo heet de Collie, gekregen heeft. We hebben diverse soorten brokken geprobeerd maar steeds met hetzelfde resultaat.

De situatie was dat Jazz steeds erge diaree kreeg. Ik kan je wel vertellen dat dat bij een Collie niet leuk is. Hij viel ook steeds af. Ten laatste woog hij nog maar 16,8 kg. Veel te weinig voor een collie van ruim een jaar oud. Hij werd zelf ook een beetje lusteloos.

De dierenarts adviseerde een soort brokken die alleen bij hen te verkrijgen waren. Natuurlijk voor de hoofdprijs. Het resultaat was nog niet om naar huis te schrijven.

Heel toevallig kregen wij een gesprek met iemand die ervaring had met de brokken van jullie. We hebben direct een proefzak besteld en de ervaring is verbluffend. Sinds hij deze brok krijgt is zijn ontlasting normaal en hij komt zelfs weer aan.
Het gaat wel langzaam maar hij weegt nu toch 18,9 kg. Een hele verbetering. Hij is ook weer volop levendig.

Als deze ervaring niet waar zou zijn zou ik dit zeker niet vermelden. Wat ons betreft hebben wij ook diverse mensen aangeraden om over te stappen op deze brokken. De hond doet het er heel goed op en wat ook belangrijk is: Deze brokken zijn zeker betaalbaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven