Murphy’s referentie

Murphy is fan van Welby Junior

Hier een update op Murphy’s nieuwste ‘smaaktest’.
Ook de junior brokken op basis van zalm worden goed gegeten. Hij heeft ze nu net een week elke dag als ontbijt gehad en ze gaan nog elke dag op. Ik denk dat deze brok samen met Welby kalkoen zijn voorkeur heeft, kip vindt hij net wat minder lekker.
Welby Junior is een grotere brok en eet voor hem ook net wat prettiger. En hij vertoont nog steeds geen allergische reactie op welke smaak dan ook, dus ik denk dat we veilig kunnen zeggen dat we Murphy’s nieuwe brokken gevonden hebben. En daarmee heb je merken als Renske, Trovet en Fish4dogs ver achter je gelaten, toch geen kleine jongens op overgevoelige hondengebied.
Je kunt met recht trots zijn op dit product; wij zijn er in elk geval erg blij mee!
Murphy is enthousiast over Welby Junior. Dit is een speciale brok voor pups met een volwassen gewicht boven de dertig kilo en normale pups vanaf zes maanden.
Welby is uniek doordat er een hoge concentratie dierlijk eiwit in de brokken zit, van een enkele soort Eiwit. Hierdoor hebben de brokken extra veel smaak en is het in te zetten voor het bestrijden van allergische reacties.
Net als bij Murphy zijn baasjes vaak al langer aan het zoeken naar een oplossing. Dan ben je ook echt blij als je het juiste voer hebt gevonden.
Eet jouw hond ook moeilijk, of denk je dat hij last van allergische reacties? Met Welby is er altijd een smaak die bij jouw hond past.
Wil je meer weten of mogen we even met je meedenken over welke smaak bij jouw hond past? Neem gerust even contact met ons op. We helpen we je graag verder.
Winkelwagen
Scroll naar boven