Bij lekker wandelen, rennen en spelen: hoort lekker eten.

[rev_slider alias=”home-sr”]

Hondenvoer met Kalkoen : Graanvrij, hypoallergeen en lekker

  • 50% Kalkoen – rijk aan amino zuur, vitaminen en mineralen. Deze brok is een van nature lekkere brok die uw hond erg zal waarderen
  • Geen graan en gluten – waardoor gezondheidsklachten en allergie vermeden wordt.
  • Zoete aardappel – zorgt voor zetmeel en geeft het vitamine B
  • Minimaal 31% verse kalkoen – waardoor de smaak van nature diep in de brok zit
  • Omega 3 – is toegevoegd voor versterken cognitieve & visuele ontwikkeling en voor verminderen van ontsteking gevoeligheid
  • Geen chemische kleur of houdbaarheid versterkers toegevoegd

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Welby Kalkoen, Zoete aardappel en Cranberry met unieke smaakgarantie,

bevat natuurlijke ingrediënten die passen bij een hond met hoge energiebehoefte. Kalkoenvlees is vetter, en heeft een lekkere volle smaak. Kalkoen past daarom goed bij een groot aantal honden die kritisch zijn op de smaak. Daarnaast is de combinatie met aardappel en cranberry goed voor een aanvullende natuurlijke vezel en vitamine en mineralen die uw hond goed kan gebruiken. Door gebruik te maken van freshtrusion blijven de natuurlijke eiwitten en vetten goed behouden en is de brok toch lang houdbaar. Zonder daarvoor aanvullende smaakversterkers of conserveringsmiddelen aan toe te moeten voegen.

Welby hondenvoer geschikt voor honden met graan intolerantie of allergie!

Welby hondenvoer (hoogste productieklasse) geschikt voor honden met graan intolerantie, of allergie. Kalkoen geeft een extra goede smaak aan de van nature goed verteerbare proteïne, rijk aan aminozuur en heeft extra hoeveelheid omega 3. Dit recept zorgt voor zichtbare verbeteringen bij de volwassen hond en wordt daarom in Engeland door dierenartsen aanbevolen voor meer glans en betere huid.

Bestanddelen: ruwe protaine 26%, ruwe olie en vetten 14%, ruwe vezels 3%, ruwe mineralen 8%

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[php snippet=2]

Datasheet graanvrij hondenbrok kalkoen-gfh

Freshtrusion

 

 

 

Freshtrusion is een manier van bewerken die bestaat uit het langzaam drogen van de ingrediënten zonder de eiwitstructuren aan te tasten. dit proces vergt extra tijd en aandacht, maar garandeert daardoor wel een hogere kwaliteit brok. Voor veel producenten is dit daarom te duur en omslachtig. Wij kiezen er juist voor om niet aan deze kwaliteit te tornen. Hierdoor is het voer niet alleen geschikt voor honden met graan en glutenallergie, maar is het ook hypoallergeen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren