[rev_slider alias=”landing”]

Graanvrij hondenbrok: Eend, zoete Aardappel & Sinaasappel 2 kg

Het Welby proefpakket Eend, zoete aardappel en sinaasappel met unieke smaakgarantie, bevat natuurlijke ingrediënten die passen bij een hond met hoge energiebehoefte. Eendenvlees is vetter, zonder dat het een sterke smaak heeft. Eend past daarom goed bij een groot aantal honden die kritisch zijn op de smaak. Daarnaast is de combinatie met aardappel en sinaasappel goed voor een aanvullende natuurlijke vezel en vitamine en mineralen die uw hond goed kan gebruiken. Door gebruik te maken van freshtrusion blijven de natuurlijke eiwitten en vetten goed behouden en is de brok toch lang houdbaar. Zonder daarvoor aanvullende smaakversterkers of conserveringsmiddelen aan toe te moeten voegen.

Welby hondenvoer (hoogste productieklasse) geschikt voor honden met graan intolerantie, of allergie. Eend geeft een extra goede smaak aan de van nature goed verteerbare proteïne, rijk aan aminozuur en heeft extra hoeveelheid omega 3. Dit recept zorgt voor zichtbare verbeteringen bij de volwassen hond en wordt daarom in Engeland door dierenartsen aanbevolen voor meer glans en betere huid.

Welby hondenvoer geschikt voor honden met graan intolerantie of allergie!


Bestanddelen: ruwe protaine 26%, ruwe olie en vetten 14%, ruwe vezels 3%, ruwe mineralen 8%

Eend geeft een extra goede smaak met veel aminozuur, dat bijdraagt aan een goede verwerking van de ruwe eiwitten. Naast de natuurlijke aanwezigheid van omega 6 is omega 3 toegevoegd voor een goede balans.

Dit recept zorgt voor zichtbare verbeteringen bij de volwassen hond en wordt daarom in Engeland door dierenartsen aanbevolen voor meer glans en betere huid.

  • 50% eend – rijk aan amino zuur, vitaminen en mineralen. Deze brok is een van nature smakelijke brok die uw hond zal waarderen!
  • Geen graan en gluten – waardoor gezondheidsklachten en allergie vermeden wordt.
  • Zoete aardappel – zorgt voor zetmeel en het geeft veel vitamine B
  • Minimaal 26% verse vleescomponenten – waardoor de smaak in de brok zit en niet eroverheen gespoten
  • Omega 3 – is toegevoegd voor versterken cognitieve & visuele ontwikkeling en voor verminderen van ontsteking gevoeligheid
  • Geen chemische smaak, kleurversterkers of conserveringsmiddelen

Datasheet Welby hondenvoer eend

Freshtrusion

Freshtrusion is een manier van bewerken die bestaat uit het langzaam drogen van de ingrediënten zonder de eiwitstructuren aan te tasten. dit proces vergt extra tijd en aandacht, maar garandeert daardoor wel een hogere kwaliteit brok. Voor veel producenten is dit daarom te duur en omslachtig. Wij kiezen er juist voor om niet aan deze kwaliteit te tornen. Hierdoor is het voer niet alleen geschikt voor honden met graan en glutenallergie, maar is het ook hypoallergeen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[php snippet=3]

Bewaren